fbpx

Реклама за 1 денар на ден

Во тек е акција за закуп на рекламни светлосни панели со одложено плаќање. За секој склучен договор нудиме:   

  • Гратис штампа
  • Локација и тип на панел по избор
  • Закуп на панел по цена од 1 денар на ден без ДДВ ( до 31.08.2020, по истек на овој период почнуваат да важат редовните цени и услови )
  • Минимален период на закуп и договор до 31.08.2021

За сите дополнителни информации нашите колеги Ви стојат на располагање на е-маил: info@perspektiva.com.mk или на тел: 02/3236-650

Add a Comment

outdoor-advertising