fbpx

Фасадна реклама – 1 евро месечен закуп!

Нова фасадна површина во нашата понуда по најниска цена досега.
Погледнете ја најновата фасадна рекламна површина, во центарот на Скопје, на раскрсницата на ул. Даме груев со ул. Димитрие Чуповски. Истата ја нудиме за 1 евро месечен закуп за првите 3 месеци, а следните 9 месеци по 599 евра месечно. Понудата е со важност до 15.06.2020 година.
Побарајте понуда!
Повеќе на следниов линк

Add a Comment

outdoor-advertising