ppl ск
bandera


Фасадните реклами се посебен начин на надворешно рекламирање. Вообичаено се со големи димензии, а се изработуваат од посебен мрежест материјал - меш или од PVC платно. Мешот е многу лесен материјал, делумно пропушта светлина и воздух и е многу погоден за покривање на големи површини како и површини кои содржат прозорци. PVC платното се користи кога ѕидните површини се без прозорци. Карактеристично за PVC платното е долгорочноста и постојаноста на боите кои можат да останат непроменети со години.

Превземете ја понудата за фасадни рекламни површини - мегаадвертајзинг
тука

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:                  УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
- месечна наемнина                          - Потпишување на договор за минимален 
- монтажа                                         
период од 6 месеци
- контрола и одржување                  
- Плаќањето е авансно, по договор
 
*Во цената не се вклучени ДДВ и печатењето на платното.
how long can you wait to get an abortion west-bot.com abortion paperwork
natural way to terminate pregnancy pros and cons on abortion abortion alternatives
free sms spy app spy for mobile spy app for cell phone
hiv and aids testing jasonfollas.com what are aids caused by
android spy apps trailblz.com sms spy free
the symptoms of gonorrhea chlamydia in mouth chlamydia pneumoniae symptoms
wives who want to cheat how to cheat your wife married and wanting to cheat