Месечни попусти!

Најавуваме намалувања на едни од најбараните рекламни фасадни рекламни површини од понудата на Продукција Перспектива за надворешно рекламирање, во централното градско  подрачје. 
Месецов на акција се две рекламни фасадни површини, едната на секогаш актуелната ул. Македонија, во пешачка зона, а другата на еден од најважните сообраќајници со голема фреквенција на минувачи и ефективност на рекламна порака, бул. Партизански одреди, кај пазарот Буњаковец, и за нив нудиме најдобри цени до сега.

За секоја од понудените рекламни површини, освен намалената цена на месечен закуп, се гарантира цената за 1 година, а печатењето следува гратис.

Контактирајте не за повеќе информации.

#megaadvertising #produkcijaperspektiva #panelplus #bigformatadvertising #outdooradvertising

Add a Comment